Picture courtesy of Thuy (Ravelry: Fishgirl182)

Ved hjælp af tre skønne teststrikkere (tak til Thuy, Arlene og Gill fra Ravelry (Fishgirl182, Almstitcher og Ravelling)) har jeg fået afprøvet endnu en Harry Potter inspireret sokkeopskrift, denne gang Hurray Hufflepuff.
Ligesom de to tidligere er sokken strikket i husfarverne og har emblemet, grævlingen, og bogstavet, H, broderet på i maskesting (man må selvfølgelig gerne torturere sig selv og anvende gobelinstrik til dekorationerne).
Opskriften er på engelsk og kan hentes enten på min designside i Ravelry eller her.
God fornøjelse.
Thanks to three wonderful test knitters (thank you Thuy, Arlene and Gill from Ravelry (Fishgirl182, Almstitcher and Ravelling) I can now present another Harry Potter inspired sock pattern. This time: Hurray Hufflepuff.
Like the two previous patterns it is knitted in the house colours and features the emblem, the badger, and the house letter H.
The pattern is in English and can be downloaded from my design page on Ravelry or by following this link.
Happy knitting.