Jeg ved ikke hvorfor, men jeg føler mig bare helt flad og ugidelig. Har haft besøg af god veninde og spist chokoladekage og snakket, så der er egentlig ikke sket så meget.
Ugideligheden rammer både højt og lavt. Har ikke lyst til at strikke, har (slet) ikke lyst til at læse til re-eksamen, har egentlig både lyst og ikke til at tage til strik-in i morgen… Måske det er varmen i kombination med Mini, der stjæler lyst og kræfter?

I don’t know why, but I feel completely and utterly flat and tired. Have had a visit from a good friend and eaten chocolate cake and talked, so there’s reall no reason to feel so tired, as I’ve done nothing.
The tiredness hits everything. I don’t feel like knitting, don’t (at all) feel like studying for my re-exam, both do and don’t feel like going for a knit-in tomorrow… Maybe it’s the heat in combination with Mini, that steals my energy?