I forbindelse med min deltagelse i Ravelympics i kategorien WIPs Wrestling har jeg måtte se sandheden i øjnene… en alvorlig omgang start-i-tis har resulteret i en ganske anseelig mængde nye projekter, og det var jo ikke fordi, der ikke var noget på pindene i forvejen.
Jeg har fået taget billeder af (næsten) alt det nye og præsenterer her resultatet…

I have signed up for Ravelympics in the event WIPs Wrestling, and because of that I have had a serious moment of truth… a rather hefty case of start-i-tis has resulted in a numerous increase in the new project department, and it wasn’t like I didn’t have anything on the needles before.
I have taken pictures of (almost) all the new stuff and present you with the result…

Fra øverste venstre / from the top left:

  • Not quite a Wool Peddler’s Shawl
  • Holey scarf – eget design /own design
  • Green Bell Scarf
  • Spirally mitts – eget design /own design
  • Fancy Fall mitts – eget design / own design
  • Ocean Linus – den mellemste farve er mit eget håndspundne /the middle colour is my own handspun
  • Coral fra Amimono
  • Blue Owl socks – eget design /own design

Og så er der jo lige den der Mermaid, Slytherin– og NN-sokkerne, den lille Fisk sweater og det store Six’es tæppe, som måske også kunne trænge til et kærligt øjeblik eller to. Jeg kunne vist godt få brug for at Ravelympics varede mere end 17 dage…

And then there is the Mermaid, the Slytherin and NN socks, the little Fish sweater and the big Six’es afghan, all of which really could need a moment or two of my attention. I kinda need more than the 17 days of Ravelympics…