He he he, man er helt kry, for det lykkedes faktisk. Altså at cykle hele vejen ind til kontoret uden at ende som en helt død sild eller give op og trække noget af vejen. Har ikke cyklet så langt på det seneste, mest på grund af det problem, der melder sig om eftermiddagen, nemlig at man skal hjem igen. For om eftermiddagen er benene hævede og trætte og temperaturen alt for høj til den slags udskejelser. Har nu til gengæld fundet en løsning (tror jeg), stor-mave-cykling ind om morgenen (hvor temperaturen stadig er menneskelig) og så ellers dyret på toget hjem igen om eftermiddagen. Det må være løsningen.
Nå ja, så hjalp det også at indstille cyklen så maven fik bedre plads…
Heh heh heh, I’m all high this morning, because I actually did it. That is I biked all the way to my office today without quitting or ending up looking (and feeling) more dead than alive. Haven’t taken that long a trip for a while, mostly because of the problem that occurs in the afternoon = getting home again. Because at that time of the day I’m way too swoollen in the legs and already too exhausted and the temperature too hign for that kind of exercise. But now I’ve found a solution (or so I think), I’ll bike in in the morning (where the temperature is still human) and then put me and my steed on the train home in the afternoon. Yes, that has to be the solution.
Oh well, it also helped adjusting the seating position on the bike so that the belly got some more room…