Så springer jeg endelig ud i det og sælger for første gang min egen opskrift. Det drejer sig om Autum Cable Mitts, tidligere set her. Det er et par håndledsvarmere med tommelfinger og snoninger. Opskriften findes både på dansk og engelsk og kan købes på Ravelry eller direkte via dette link. Pris 15 Dkkr (begge sprog fås ved at følge disse link).
God fornøjelse.
Update: Den danske version er nu også klar. Håber I kan lide den.

I’m finally jumping in the deep end and selling my own pattern for the first time. The pattern is Autum Cable Mitts, previously seen here. It is a pair of fingerless gloves, or mitts, with thumb and cables. The pattern is available in English and Danish and can be purchased from Ravelry or directly from this link. Price 15 Dkkr (both languages are available from these links).
Happy knitting.