Jeg synes, I skulle se denne fyr, der er kommet til familie langvejs fra. Det er en ægte, vild, new zealandsk pukeko, som Anne har været så sød at indfange og sende den lange vej til Danmark, hvor den skal tjene som ven og legetøj for Mini…
Tusind, tusind tak Anne. Både Magen og jeg er allerede helt forelsket i den lille fyr, der får os til at tænke på de sære fugle og det smukke landskab… og giver os en smule længsel efter landet langt mod syd…

I thought I ought to show you the most recent addition to our family. It’s an actual, wild, New Zealand pukeko, who has travelled this long way by curtesy of Anne, who was lucky enough to catch it and send it here to Denmark, where it will become friend and toy for Mini…
Thank you so so much Anne. The Mate and I are both already in love with the fellow, who makes us remember the strange birds and the beautiful landscapes… and makes us long a bit for the land far down south…