Må indrømme at det ikke er blevet til meget blogværdigt på det sidste… har været til dejligt bryllup og set to gode venner være lykkelige med hinanden… har strikket og strikket og strikket lidt mere (ikke fået noget færdigt, dog)… har lavet meget lidt fysisk, da besværet ved graviditeten nu er ganske stort… har nydt at hygge på Ravelry… har fået skønt garn fra Liz, som der allerede leges med, og forsøger med et billede af det skønne garn at aflede opmærksomheden fra det manglende indhold i denne post.
I have to admit that not many blog-able things have happened lately… I have been to a wonderful wedding and seen two very good friends be happy with each other… I have knitted and knitted and knitted some more (though without finishing a single thing)… I have been as inactive as possible due to increased troubles with pregnancy… I have chatted and enjoyed myself at Ravelry… I have received some wonderful yarns from Liz, which I’m already playing with, and I’ll try to divert the attention from the lack of content in this post with a lovely picture of said yarn.