Lidt pinligt, men det er faktisk længe siden jeg blev færdig med det lille stykke strik, som bliver dagens blog-emne. Har bare ikke haft overskud til at vaske det og sy knapper i, førend jeg blev færdig med mors mermaid (som jeg må skuffe flere af jer med, at hun absolut gerne vil beholde selv). Men nu er den helt færdig og derfor er det på plads med lidt selv-glorificering.

It’s a bit embarasing because I actually finished this knit, I’m going to present today, quite some time ago. Have just not had the energy to wash it and sew buttons in, at least not before I finished mother’s mermaid (I have to disappoint some of you by saying that she’d like to keep it herself). But now I’m all done, and thus it is time for some self-glorification.

Opskrift: Linus af Hanne Falkenberg, atter en genial lille sag. Har dog fuldstændig ignoreret angivelsen af striber og gjort mine egne. Str. 4 år.

Materialer: Mit eget hjemmespundne Paua Tweed (den mellemste farve), Arawetta sokkegarn (farve 146) or Sisu sokkegarn (farve 7133) i alt 205 gram. Derudover 5 traditionelle sølvknapper fra Færøerne hjemhentet af min søde mor.

Pinde: 3 mm… burde måske have strikket strømpegarnsstykkerne på 3½ for at udligne fra det hjemmespundne, men det blev meget godt alligevel.

God eller grel? Jeg er ret stolt. Der er noget helt særligt i for første gang sådan rigtig at strikke noget, hvor man bruger sit eget hjemmespundne garn. (flere billeder på Ravelry)

Pattern: Linus by Hanne Falkenberg. Another really good pattern, though I’ve completely ignored any directions for the stripes and made my own. Size 4 year.

Materials: My own handspun Paua tweed (the middle colour), Arwetta sock yarn (colour 146) and Sisu sock yarn (colour 7133), a total of 205 gram. Furthermore, 5 traditional silver buttons from the Faroe Isles brought home by my sweet mom.

Needles: 3 mm… maybe I should have knitted the sections in sock yarn with a 3½ mm to compensate for the home spun, but I think it turned out ok anyway.

Hot or not? I’m delighted and quite proud. There really is something very special in knitting properly with your own handspun for the first time. (more pictures on Ravelry)