Postbuddet fik det største smil i mit repetoire, for han kom med en vidunderlig pakke til mig. Som belønning for at have bestået det sidste fag på uni, har Magen nemlig givet mig en luksus uden lige… garn! Og ikke bare hvilket som helst garn, næ nej, Malabrigo luksus! 2 fed worsted og 2 fed lace, sådan at der er til både hue, fingervarmere og laaangt halstørklæde til mig alene… ummmm.
Garnet er købt hos Eat.Sleep.Knit og servicen har været fantastisk. Konkurrencedygtige priser (især på forsendelsen) og meget, meget hurtig service. Hun fører, udover Malabrigo, en del af de skønne garner, der ikke er nemme at få her i Danmark.
Mini synes stadig, at maven er det rareste sted at være, så vi venter stadig… omend lidt utålmodigt 😉
The mail man got the biggest smile in my repetoire today, because the package he delivered was wonderful. As a reward for passing my subjects at Uni, the Mate wanted to spoil me, and spoil me with yarn! And he surpassed himself as he gave me luxury without comparison, Malabrigo! 2 skeins of worsted and 2 skeins of lace, enough for both hat, fingerless mitts and a loooong scarf for me alone… ummmmm.
The yarn was bought at Eat.Sleep.Knit which, frankly, has given great service. Competitive prices (especially on shipping) and very quick service. She also has a lot of other hard-to-get (in Denmark at least) yarns besides Malabrigo.
Mini appears to still think that the belly is the best place to be… so we are still waiting… althoug a bit impatiently 😉