Efter at have færdiggjort et sjal i weekenden og forundret mig over forandringen ved at spænde et stykke hullet strik ud, var det ligesom, at der tændtes en lyst til flere hullede ting i mig… og helst store ting, der skulle spændes grundigt op og blive fjerlette.
Derfor har jeg allerede startet endnu et stort sjal, men denne gang med hulmønster hele vejen. Det er Irtfa’a fra Knitspot, et ravnesjal, men jeg kalder min version for Kea efter den frække new zealandske papegøje pga. farven på garnet. Det er for øvrigt Posh Yarn Arabella, en cashmere/merino lace, der fuldender dette projekt som en ophøjet fornøjelse.
Er allerede helt fortabt og overvejer om jeg mon får strikket på ret meget andet inden dette er færdigt?
After finishing a shawl this weekend and amazed at the change of blocking a piece of knitting with holes, I had this urge to knit more with holes… and preferably large pieces that would need a good blocking to transform into feathery lightness.
Therefore, I’ve already started another large shawl, but this time it has lace all the way through. It’s the Irtfa’a shawl from Knitspot, a raven shawl, but I’ve named my version Kea after the cheeky New Zealand parrot due to the colour of the yarn. It is a cashmere/merino lace yarn from Posh Yarn, and it is the final touch for this project to be near the sublime.
I’m already lost and wondering how much I’ll knit on other things before this is finished?