Rød er en farve, der har været ganske dominerende de sidste par dage. Dels har jeg fået (eller rettere købt) en pakke med skønne spindefibre (fra Yarnoratale), og jeg måtte simpelthen have håndtenen i den røde mohair/uld blanding. Har allerede en idé til, hvad garnet skal bruges til.

Derudover er det blevet til lidt julepynt (jeg er på barsel, og så må man godt være i god tid)… Det er de klassiske hæklede hjerter, opskriften er fra Drops (her). De er ganske gode når man har lidt rester af bomuld og strømpegarn i passende farver, og så gik der også 26 gram på forbrugskontoen (alt tæller jo i den retning).
Red has been a predominant colour the last couple of days. One of the reasons is that I got the spinning fibres I’d ordered (from Yarnoratale) and I simply had to put my spindle into the gorgeous mohair/wool blend. I’ve already got an idea for the yarn.
Furthermore, I’ve dabbled a bit with Christmas ornaments (I’m on maternaty leave and thus allowed to be in good time)… it’s the classic crocheted hearts from Drops (pattern here). They are wonderful to make from tiny scraps of sock yarn and cotton in apropriate colours. Besides being something for the tree, they also add 26 grams to the usage account (every last bit counts).