Jeg har fået en ny kærlighed i mit liv (ud over de andre, ikke som erstatning af!), nemlig en spinderok! Pia (blogløs) fra webstrikkerne satte den til salg og så var jeg nødt til at springe til.
Vi er allerede meget gode venner. Måske den gode start skyldes, at jeg valgte det mest luksuriøse på fiberlageret at begynde med. Der bliver spundet “birdsnests” fra Yarn or a Tale og det er 50/50 merino/tussah silke med andre ord rent guf!
Mon ikke det bliver et godt og lang og smukt forhold!

I have found a new love in my life (in addition to the already excisting, not as a replacement!), a spinning wheel! Pia (sadly blogless) from the webstrikkerne offered one for sale and I really had to jump on that offer.
We are already firm friends. Maybe the good beginning is due to the fact that I found the most luxurious fibre in my stash to start out with. It is “birdsnests” from Yarn or a Tale and this fibre is 50/50 merino/tussah silk, i.e. pure heaven!
I’m willing to bet that this relationship will be long and beautiful and productive!