Tiden flyver, når man har det sjovt. Eller det siges i hvert fald… måske burde der være en tilføjelse, der går på at den også flyver når man har babyer i hjemmet! MM vokser og udvikler sig i en hast så man næsten er bange for at blinke, for tænk om man så gik glip af et eller andet.
Udover MM går tiden med LISTEN… nærmere betegnet den liste jeg i mit midlertidige julevanvid har kreeret over hvor mange og hvilke ting, jeg skal nå at strikke/hækle færdige inden julegavegivningen. Det ville måske være nemmere at nå, hvis ikke jeg hele tiden fik nye “gode” ideer… Ravelry er ikke et sundt sted at befinde sig for tiden, alt for mange pæne ting, man liiiiige kunne lave til en eller anden.
Nå ja, mon ikke udfordringen (eller stressen) er halvdelen af morskaben! Hvis I ikke hører fra mig inden jul, så bare forestil mig under et bjerg af wips! Glædelig december og strik til jer alle.

Time flies, when you’re having fun. Or so it’s said… I’m beginning to think that there should be a version, which says that time flies when you have a baby in your home! MM is growing by leaps and bounds and is more and more aware and communicative. It almost happens so fast that I get scared to blink, because I might miss something.
Besides MM, who granted takes a lot of time, I’ve been using my time to attack the LIST… or the list of Christmas gifts to be made, I in my temporary insanity has created for this year. It might actually be possible to get them all done, if I didn’t have new ideas all the time… Ravelry is not a healthy place to be when you are stressed for time, because in there, you can always find something that you just migth be able to make for someone or another.
Oh well, I guess the stress is half the fun! If you don’t hear from me before Christmas just imagine me burried under a mountain of wips! Merry December and crafting to you all.