Efter nogle dages hektisk strikken og hæklen og pakken ind kan jeg stolt erklære, at årets julegaver er færdigproducerede! Der er sat hak ved punkterne på LISTEN, og det endda i rigtig god tid (hvis jeg nu selv skal sige det).
Indtil videre må I nøjes med gavebunken (og der mangler endda to, der allerede er sendt afsted til modtager), for jeg kan jo ikke så godt vise indholdet før efter juleaften.
De næste par dage står programmet på juleforberedelser (= rengøring, indkøb og juletræspyntning) og generel hygge… og tænk en gang, jeg har “lov” til at strikke til mig selv!
After some days with frantic knitting, crocheting and wrapping I can proudly announce to the world, that the Christmas gifts of this year are finished (and in mighty good time, if I may say so)! The LIST has served its purpose, and will not be revived until next year.
So far you have to excuse me and make do with a picture of the gifts in wraps (the pile is 2 items short, since I had to ship them off early), since I really can’t defend showing what they contain until after Christmas eve.
The next few days will be filled with preparations (= cleaning, shopping and tree decorating) and generel relaxation… and just think about it… I can knit whatever I want… even something for myself!