2008 var mit femte år som strikker, og det endte med at være et år, hvor jeg fik afprøvet en masse nye ting og fandt ud af at der ikke er noget at være bange for i strikning. Det blev til en ganske god produktion:

2008 was my fifth year as a knitter, and it ended up being a year where I tried a whole slew of new things and where I found out that there really isn’t any reason to be afraid of anything in knitting. It also ended up being a quite productive year:

 • 13 par sokker / 13 pairs of socks
 • 2 voksen trøjer / 2 adult sweaters
 • 1 børnetrøje / 1 children’s sweater
 • 5 par fingerløse vanter / 5 pairs of fingerless mitts
 • 3 huer / 3 hats
 • 1 stk. legetøj / 1 toy
 • 1 babytæppe / 1 baby blanket
 • 2 veste / 2 slipovers or vests
 • 1 babyvest / 1 baby vest
 • 4 baby huer / 4 baby hats
 • 1 sjal / 1 shawl
 • 13 stk. pynt / 13 ornaments
 • 3 smykker og vedhæng / 3 pieces of jewlery and attachments
 • 2 tørklæder / 2 scarfs

I alt strikkede jeg 3463 gram garn op, men jeg købte 2177 gram, og så var der det garn jeg fik i gave og som designmateriale… jeg tror, jeg må holde en anden slags regnskab i år. Men det, og mine strikkemålsætninger generelt, må vente til en anden blogpost. Godt Nytår, jeg håber I alle vendte kalenderbladet i ro og glæde.

I knitted a total of 3463 grams of yarn, but I also bought 2177 grams, and then there were the yarn I got as a gift and to design in… I think I’ll have to keep the tally in a different way this year. But that, and my other goals for 2009, will have to wait for another blog post. Happy New Year, I hope you all turned the calendar in peace and happiness.