Nogle ting skal prøves, bare fordi man kan… her taler jeg ikke om at bestige Mt. Everest eller løbe en maraton (ingen af delene ligger i min fremtid), men om strikke-grænse-afprøvning, som for eksempel at strikke 2 sokker samtidig, inden i hinanden.

Jeg er blevet færdig med mine 2-i-1 sokker, og de passer mig som fod i hose (heldigvis). Jeg kunne ærlig talt godt finde på at strikke flere af den slags, for der er nu noget yderst tilfredsstillende i at når man er færdig med en sok, er man færdig med begge. Ingen sss her!

Sokkerne føjer yderligere 68 gram til forbruget i år, og så er jeg vist også ved at have nået det, jeg kan nå.
Der er for øvrigt video dokumentation på øjeblikket hvor sokkerne bliver afsluttet og trukket ud af hinanden. Den kan findes her (undskyld den ringe kvalitet, men det er ikke helt nemt at filme sig selv strikkende).

There are some things that you try out, just because you can… I’m not talking about climbing Mt. Everest or running a marathon (neither of those are in my future), but of testing the knitting-limits, as knitting 2 socks at once, one inside the other.

I’ve just finished my 2-in-1 socks and they fit me pefectly. I can see myself doing this more times in the future, as there is something immensely satisfying in finishing both socks when you finish the first. No sss here!

The socks also add another 68 grams to the usage for the year, and I doubt if I can add more to it now.
There is also a video documentation for the moment where I finish the socks and pull them from each other. You can find it here (sorry for the bad quality, it is not easy filming your self knitting).