Dream in Color - Shiny MossMin præmie fra det første Sock-Yarn-O-Meter er vel ankommet og fryder mig hver gang jeg kigger på det. Jeg belønnede migselv med sokkegarn, selvfølgelig, men ikke til at strikke sokker af. De tre nøgler Dream in Color Smooshy i farven Shiny Moss bliver forhåbentlig til en Henley Perfected (Ravelry link)… engang… måske snart. Håbet, også strikkehåbet, er jo som bekendt grønt, mosgrønt!

My prize from the first Sock-Yarn-O-Meter has arrived safely and gives me delight every time I look at it. I rewarded myself with sock yarn, of course, but not to knit socks with. The three skeins of Dream in Color Smooshy in the colour Shiny Moss will hopefully become a Henley Perfected (Ravelry link)… at one point… maybe soon. The hope, also the knitting hope, is as everyone knows green, moss green!