Jeg er kommet lidt bagud med min sokkeudfordring, men der er heldigvis stadig nok sokkeprojekter at gribe fat i når lysten rammer. Det er dog blevet til et færdigt par i løbet af de seneste par dage. Et par, der har været rigtig længe undervejs. Den første sok blev færdig en gang i februar, den skulle bruges til et mønster, og så lå den ellers der i kurven, makkerløs og ensom, ganske længe. Men nu er der to, og endnu en julegave er sikret.

I am getting a bit behind with my sock challenge, but luckily I still have quite a few socks in progress to grab when the need hits me. I have however actually finished a pair lately. A pair that has been a long time in the making. The first sock was finished at sometime in February, it was needed for a pattern, and then it lay in the basked, lonely and forsaken, for quite some time. But now there are tow and I have yet another Christmas present in the box.

A terrier sock fits the foot...

  • Terrier Socks (pair #8)
  • Mønster/Pattern: Terrier Home Sock (Ravelry link) by Lykkefanten … den danske version er på vej
  • Garn/Yarn: Biscotte & Cie Bella, colour Ronald Weasly, 77 g = 3,85% for Sock-Yarn-O-Meter II
  • Pinde/Needles: 3mm
  • God eller grel/Hot or not: Jeg er meget glad for dette par, de er varme og hyggelige og jeg er vild med garnet. Jeg håber bare, at den tiltænkte modtager også vil synes om dem. / I’m very happy with this pair, they are warm and cozy and I love the yarn. I hope the intended recipient will like them as well.