Jeg startede April måned med en grundig optælling af mine igangværende strikke- og hækleprojekter. Hvis jeg nu skal være helt ærlig, så er der ganske mange… faktisk var der ikke færre end 25 wips (work-in-progress), og selv jeg må indrømme, at det nok er i overkanten. For øvrigt må jeg så indrømme, at jeg må have ganske fine gemmesteder til dem, for så synlige er de da heller ikke, eller måske er det bare mig, der har udviklet en slags selektivt syn på sofaområdet?

April er udnævt til Wip Wrestling måned, dvs. målet er at få reduceret kraftigt i antallet af igangværende projekter. Alle kneb gælder, dvs. hvis der er noget, jeg alligevel ikke bryder mig så meget om, så må jeg trævle op, alt det jeg lyster. Det går egentlig ret fint allerede, for udover Fisk, der jo var det ældste af mine projekter, så har jeg i går færdiggjort to mindre ting. Så totalen lyder på 22 wips i øjeblikket.

Men hvor mange Wips har jeg når måneden er slut? Og kan jeg lade være med at starte et nyt projekt (eller fire)?

Hvis du lægger en kommentar med dine bud på svarene på de to spørgsmål, så trækker jeg lod om 2 fed Malabrigo Worsted (en vinner) blandt alle deltagere, der har afgivet svar inden midnat dansk tid d. 20. april (det er med andre ord en gratis runde, denne her).  Lodtrækningen foregår den 1. maj, når jeg også har mine egne svar. Glæder mig til at se, hvad I mener om min standhaftighed!

I started the month of April by doing a throughough list over my current works-in-progress (wips) that related to knitting or crocheting. To be perfectly honest, there were more than I had anticipated… actually I had no less than 25 wips going at that point in time, and even I have to agree that that number is a wee bit high. Actually a second thought was that I seem to have deep holes hidden around my living room, cause the wips seems to hide from view… or maybe it’s just me developing a selective vision regarding the sofa area?

April is now designated Wip Wrestling month, which means that the goal is to reduce the number of wips as far as possible. All tricks are allowed, i.e. if a project has lost the spark that made me start it, then frogging is allowed. So far the game is going well for me. Besides Fishes, which was my oldest wip, I have also finished two smaller things yesterday. So the tally is on 22 right now.

But how many wips do I have remaining when the month is over? And am I able to resist the temptation of casting on a new project (or four)?

If you place a comment containing your answers to these two questions, you will participate in a drawing for two skeins of Malabrigo Worsted (one prize). I will randomly select a winner from all the given answers (it’s a freebie, this one). Please send in your answers before midnight Danish time on April 20th. The drawing will take place May 1st when I also have my own answers. Looking forward to seeing what you think about my knitting virtue!