Lidt forsinket har jeg fået trukket vinderen blandt kommentarerne på min Wip Wrestling post. Vinderen er Christine. Tillykke med det nye garn, og tak til alle jer, der gad være med i gættelegen. Der var forøvrigt ikke nogen, der ramte det helt korrekte, måske især fordi jeg overraskede alle og lod være med at begynde nye projekter.

Ellers kan man jo godt hævde, at den egentlige vinder af Wip Wrestlingen er migselv. I hvert fald har jeg reduceret de igangværende projekter til 17 (en nedgang på 9, 6 færdige og 3 optrævlede), og jeg startede ikke et eneste nyt projekt. Men endnu vigtigere har jeg fundet glæden i mine projekter, og jeg kan mærke, at der nok skal blive flere færdige inden længe. Dog giver jeg lov til en smule startitis, bl.a. skal jeg strikke Biler sammen med Lena. Det skal nok blive sjovt at følges ad (og så håber jeg, at den bliver hurtigere færdig end den sidste Hanne Thorsen, jeg strikkede).

I’m a bit behind schedule, but I have finally gotten around to drawing the winner among the comments on my Wip Wrestling post. The winner is Christine. Congratulations with the new yarn, and thank you to you and all the rest, who participated in my guessing game. Quite interestingly, no one had guessed the right combination, perhaps because I surprised everyone (including myself) by resisting the cast on urge.

One could also claim that I am the actual winner of the Wip Wrestling. I have reduced my work in progres’ to 17 (a decrease of 9, 6 finished and 3 frogged), and I didn’t start a single new project. Even more important, I’ve rediscovered the joy in my projects and I can feel that several of them will be finished before long, so in a way the wip wrestling continues. However, I have allowed myself a little taste of startitis, among other things I am going to knit “Cars” (Biler) along with Lena. I am counting on a lot of fun, and hoping that this will make me finish it quicker than the last Hanne Thorsen design, I knit.