Selvom en stor del af det vi har med hjem fra New Zealand er minder og indtryk, så kan jeg næppe løbe fra, at det også blev til en del fysiske souvenirs. Og det er vel heller ikke svært at gætte, at ganske mange af dem er fiberrelaterede?

Even though a major part of what we took with us home from New Zealand are the memories and the experiences, I can hardly excape the fact that I also brought home quite a handy selection of physical souvenirs. And then it’s hardly difficult to guess that quite a few of them are fibre related?

 Billedet viser min fangst. Ikke ringe, men heller ikke så overvældende som det nemt kunne have været. Jeg udøvede en stærk grad af selvkontrol og “begrænsede” lagerforøgelsen til 1,9 kg! Til højre i billede er der to versioner af possum/merino garn. Den bagerste fra Touch (købt i Queenstown), den forreste fra et kunstnerkollektiv i Nelson (hyggeligt sted). Bagerst i billedet er der en masse alpaca garn (og fibre), som blev købt nær Picton på en alpaca/llama farm, der desværre var ved at afvikle den del af forretningen, der havde med fibre at gøre. Lad os bare sige, at jeg hjalp dem af med en del af lageret. De to sidste garner (dem forrest til venstre) er rene merino garner fra en lille producent i Christchurch. Jeg købte garnerne i den fantastisk butik med sokkestrikningsmaskinerne

Udover, at alle mine fibre er lækre og skønne, så repræsenterer de også minder om sjove oplevelser og skønne steder. Jeg glæder mig meget til at få noget af det på pindene.

The picture shows my haul. Not bad, but not quite as daunting as it easily could have been. Believe it or not, I actually had a steel grip on myself and “limited” the stash damage to 1.9 kg! To the right of the picture are two versions of possum/merino yarns. The back (dark) one is a Touch yarn (bought in Queenstown), the front (blue) is from an artist cooperative in Nelson (cozy place). To back of the picture is quite a lot of alpaca yarn (and fibre), which all were bought near Picton on an alpaca/llama farm, which unfortunately was closing their fibre operation. I’ll admit to helping them reduce their excess stock. The final two yarns (to the front and left) are pure merino yarns from a little producer in Christchurch. I bought the yarns in the fantastic shop with the sock knitting machines.

While all my souvenir fibres are beautiful and yummy, they also represent memories of funny experiences and beautiful places. I am looking forward to knitting with it all.