Jeg har oplevet en droem!!! Turen i Doubtful Sound – noget af det mest afsides man kan finde i NZ – var fantastisk… en droem af en oplevelse.
Vi saa alle de dyr, som jeg havde oensket i min vildeste fanasi (og krydset diverse bevaegelige legemesdele i haabet om at se). De sjaeldne Fiordland Crested pingviner, masser og masser af pelssaeler og om morgenen var jeg den foerste til at spotte en flok delfiner!!! Baaden vendte og lokkede delfinerne til at komme over og lege med os – og det lykkedes! De sprang og lavede kolboetter i koelvandet og saa laa de og fulgte med helt fremme… det var en ren delfindroem!

Det var faktisk det stoerste jeg endnu har oplevet. Foelelsen af at sejle rundt i en kaempe fjord saa langt fra alting i saa utrolig smuk og vild natur og opleve at dyrelivet ikke er bange for os mennesker… er stadig helt hoej ved tanken.

Det blev til meget lidt strik paa det overnatningscruise… hvilket var lidt skidt, for jeg har lavet en aftale med mig selv om at strikke mindst fire moensteromgange (20 pinde) om dagen paa det nye dobbeltstrikkede halstoerklaede. Det er til en julegave og saa skal det jo vaere faerdigt… Jeg kan ikke “optjene” pinde, men kan til gengaeld godt “skylde”… og det gjorde jeg saa – saa jeg tvangsstrikkede i gaar og naaede heldigvis med igen 😉

Er forresten lige nu i Invercargill… ikke nogen spaendende by, men vi er her ogsaa kun til i morgen – saa skal vi til Stewart Island og det sydligste vi nok nogensinde kommer (indtil maalet om at besoege Antarktis opfyldes). Her er heldigvis en udemaerket strikkebutik, saa der er blevet handlet lidt… noget dejligt fint, hvidt merinogarn, noget sokkegarn (herren skal have adventssokker) og lidt stof til julehjerter (godt til bilkoersler). Desvaerre er der ikke saa god mulighed for at loade egne billeder hernede, saa dokumentation maa vente.

… hmm, gad vide hvor meget “egen”tid der er paa Stewart Island? Det afgoer jo lidt maengden af hyggestrikketoej, man skal have med…