He he! Den her sommerbluse har godt nok irriteret mig længe! Den blev påbegyndt for omtrendt to år siden – så den har i den grad kvalificeret som en UFO… men ikke længere. Blev færdig med den til “Kongen vender tilbage”, som er god underholdning til kedelige ufo’er. Ved faktisk ikke helt, hvorfor det skulle tage så længe. Jeg tror mest, at det var garnet, der drillede. Den er nemlig strikket i 100 % silke, hvilket ikke rigtig gled ordenligt på pindene. Men nu er den heldigvis færdig (og ender er hæftet og den er skyllet op og lagt til tørre) og skal forhåbentlig snart afleveret til den tiltænkte ejer (nu må jeg jo se, om den stadig passer…) 😉

Lidt fakta: Opskrift er “Ribstrikket sommerbluse” fra bogen Strik Sammen (tror jeg nok – har den kun på kopiark). Ændringer: Jeg strikkede den på rundpind og delte den op ved ærmehullet i stedet for at strikke den i to dele. Garn: Grignasco Shangai 100% silke.

Og så ryger der lige 166 gram mere fra lageret… FRYD! Og samtidig er det også mit første af 12 projekter, som jo er Mettes gode ide til lageroprydning.