Må jeg præsenterer: de første af 12 par månedssokker! De er her fremvist på magens fødder (de var også til ham, så det er vel rimeligt nok). De blev færdige i går aftes, hvor jeg havde brug for at slappe af med strik og tv efter en 11 timers arbejdsdag!

Lidt fakta: strikket på pind 2½ med Froelich Wolle (special blauband) sokkegarn og en stump kauni i spidsen af tæerne, fordi jeg løb tør for det andet (havde kun to nøgler). Og så vejer de 96g. tilsammen, så det ryger fluks på brug-af-dit-garnlager-måleren!

Nyt: Jeg har aldrig strikket almindelige strømper med glatstrikket skaft, men jeg kan godt lide resultatet. Det er også det længste par almindelige strømper jeg nogensinde har strikket. Men det “bedste” er at jeg legede med indtagningen langs læggen og fik dels strømperne til at sidde pænt og tæt til, men jeg fik også indtagningerne til at være symmetriske og faktisk ret pæne 😉

I aften er der strikkeklub med det gamle slæng, og ihhhh hvor jeg glæder mig. Det er jo rigtig, rigtig lang tid siden, jeg var der sidst (hvis nogen ikke ved hvorfor, må de læse tidligere post på denne blog), så det bliver bare skønt. Nu har jeg også god samvittighed til at starte på et eller andet nyt og spændende projekt – jeg tror, jeg venter lidt med februar sokkerne!