Så har jeg atter kastet mig ud i et valkningsforsøg, denne gang håber jeg, det går bedre (dvs. at det rent faktisk vil valke i maskinen).

Materialer og mål: Futterne er strikket i rent new zealandsk uld af mærket Ashford Tekapo. Jeg har brugt en pind 4mm rundpind (alle mine andre pind 4mm er i brug til andre projekter). Lige nu er de ganske voldsomt for store til min str. 42 fod, men det håber jeg afhjælpes ved den tur, de lige for øjeblikket er i gang med at få i vaskemaskinen.
Der er brugt 147 g. garn til futterne.

Opskrift: Tøffe Tøfler, men hvor jeg har fundet den, kan jeg ikke længere huske.

Spidsfindigheder: Garnenderne ved farveskift er blevet hæftet samtidig med, at jeg strikkede, dvs. ved at strikke dem ind i det næste forløb. Udemærket teknik, som jeg nok vil benytte mig af senere.

God eller grel: … tja, det vil vise sig, for det afhænger vist ret meget af om valkningen lykkes. Det har jeg svar på om et par timer. 😉

May I present the second attempt to make something knitted to shrink… It is supposed to be slippers/homeshoes, but right now they are way too big even for my size foot (which is not so small)… but as I’m writing they are spinning away with the laundry, so in a couple of hours I’ll know whether I failed (yet again) or won… I used some pure New Zealand wool and 4mm circular needle to make them.