Det lykkedes sørme!!! 😉 Sutsko’ene kom ud af maskinen og lignede mest af alt babysko, men med lidt aktiv indsats i strækningsområdet (tog dem på fødderne og hev i dem) blev de faktisk helt gode.
Der er nu sat satinbånd i dem og de er klar til aflevering hos en god veninde med fodkoldt i lejligheden 😉

Skal lige huske at sige, at de tæller som marts måneds “sokker”… og det “nye” i dem er, at jeg aldrig før har strikket noget til fødderne, der skulle sys sammen eller filtes 😉

Og så til anden del af overskriften: Jeg er blevet faster i dag (altså lørdag)… det er stort, det er rigtig, rigtig stort! Jeg glæder mig usigeligt meget til i morgen, hvor vi skal ud og hilse på det lille nye medlem i familien…
Det har selvfølgelig også medført undtagelsestilstand i mit strikketøj (det er en uge før tid), så ligenu koncentrerer jeg mig ganske meget om en lille undertrøje og noget andet, lidt større (forbliver en hemmelighed lidt endnu). 😉

Firstly I have actually managede to make som decent homeshoes… even though they looked more like babyshoes, when I took them from the washing mashine. But they are accepted, and actually quite comfy (might make more at some point).

Secondly – and way more importantly – I am now officially an aunt!!! Got the news earlier today, so now my knitting is in a declared state of emergency, which means only two things are approved knitting – a baby shirt and a secret (at least for a while longer). Can’t wait till tomorrow where the Mate and I will go visit the little family 😉