Det var skønt, jeg fik lokket Magen med ud på en lille cykeltur til Herlev, hvor Plantefarverne holdt sommermarked. Vejret er jo skønt, så cykelturen var en fryd, og markedet levede helt op til forventningerne.
Magen gik en enkelt tur rundt til de forskellige boder og installerede sig ellers med en god bog og en kop kaffe mens jeg udforskede videre (=lidt mere grundigt). Der var mange fristelser. MEN jeg holdt imod og købte ikke noget garn (og der var endda det mest vidunderlige plantefarvede garn i alle regnbuens smukke nuancer…), til gengæld fik jeg:
  • 1 glas honning fra Valby 😉 (kan for øvrigt fortælle at det smager meget godt!)
  • 1 bundt rabarber – gratis! – hvor heldig har man lov til at være.
  • 5 små keramikknapper i blå nuance.
  • 75 gram fibre i forskellige farver til at spinde af.
Til venstre ses fibrene som jeg købte dem. Men efter jeg har haft fingrene godt nede i dem, er de blevet til tre mindre totter, hvor farverne er blevet blandet godt sammen ved simpelthen at sidde og hive i det med hænderne (jeg tror, den venlige dame kaldte det at “tease” ulden). Så nu har jeg tre smukke nuancer af blå (man kan næsten se det på billedet nederst til højre), som jeg glæder mig meget til at få på tenen!
It has already been a wonderful day, I goaded the Mate into coming with me to the Plant Dyers summer market in Herlev. The weather has been really nice today, so the bike trip to the market was wonderful. The Mate only took a little trip around the stalls and then settled down with a book and a cup of coffee and let me wander around and see things a little more intesely.
Though there were some absolutely beautiful yarn in all the colours of the rainbow I didn’t buy any (good girl!), but I did get some honey, a bunch of rubarbs (for free! how lucky is that), 5 little blue ceramic buttons and 75 grams of fibres for playing and spinning with.
I bought different shades of blue and divided it into tre portions which I then mixed by pulling the wool with my hands. I now have tree beautiful shades of blue and I can’t wait to get my spindle into one of them!