Man kan jo hævde, at der findes flere forskellige slags ferieis, men jeg er så absolut mest tilhænger af den slags, der bedst ses fra båd i respektfuld afstand.
Magen og jeg er på godt og ondt landet efter en fantastisk ferie i Grønland… jeg var nærmest på hjemmebane (har været der to gange før), men han er smittet! Så det er sikkert og vist, at vi skal derop igen igen igen igen igen…. glæder mig allerede.

Der var mange store oplevelser for sjæl og sind og krop. Vi har gået benene møre i fantastisk natur, nydt stilheden og storheden og set landskaber og dets animalske indbyggere (moskus, pukkelhval, sæl osv.) så vi kunne fylde adskillige postkort – og det gjorde vi så. Men det bedste er nu alligevel de hvide kæmper, der sejler stille rundt, men som indbyder til ærefrygt og store øjne – isbjergene…

Some might claim, that there are several types of holiday ice, but my favorite – by far – is the type that is best seen from a boat in respectful distance.
The Mate and I have just returned from a wonderful and splendid and fantastic holiday in Greenland. He’s now just as much in love as I am, so it is pretty certain, that we’ll go there again and again and again and… I’m already looking forward to it.

There are so many great experiences for both mind and soul and body. We have hiked (our legs of) in grandious nature, enjoyed the silence and wastness and seen landscapes and its animal inhabitants (musk ox, humpback whale, seal etc.) so we were able to write several long post cards – which of course we did. But the best, in my book, is the white giants. Those that sails silently, but whose size and splendor invites awe – the ice bergs…
Og selvom det er koldt om fingrene (pga. metalpinde) kan man godt strikke sokker med Ilulissat Isfjord som baggrund.

And even if it is a bit cold (metal needles) it’s possible to knit socks with Ilulissat Ice Fiord as back drop!