Mine damer (og herrer) 😉 Må jeg præsentere den fulde sandhed, intet mindre end alle mine WIPs (work in progress’) indenfor kategorien “garn”. NB projekterne er ikke præsenteret i prioriteret rækkefølge!

Ladies (and gentlemen) 😉 May I present the full truth, no less than all my WIPs in the category “yarn”! Note that the projects are not presented in prioritised order.

Først har vi Viking 3, navnet er blevet forkortet da den er til Magen, der så gerne ville have en sådan snoningssok! Sokken fungerer også som en teststrik af mønsteret, så der er håb forude mht. offentliggørelse.

First we have Viking 3, I’ve shortened the name as this pair is for the Mate, who really wanted a pair of cabled socks! The sock is also a test of the pattern, so hopefully I’ll publish it soon(ish).

Som nummer to har vi mit Fair Ilse forsøg, der ikke er blevet større i lang tid… har lidt for meget andet, der har kortere deadline end dette! Men den er stadig ganske sjov at strikke og skal nok blive færdig på et tidspunkt.

Secondly we have my Fair Ilse attempt, which clearly haven’t had much attention for some time now. It has suffered because there are many other things, which have shorter deadlines, but it is a fun knit, and I promise to finish it sometime.

Som nummer tre kommer de to sæt håndledsvarmere med perler. Faktisk er det lidt snyd da kun det ene sæt er af mit eget garn (det pink), mens det andet er en opgave for en veninde. Det pink sæt bliver sikkert en donation til denne gode sag!

As the third project I have two sets of cabled wrist warmers with beads. Actually only one set (the pink) is from my own stash while the other is a order from a friend. The pink set will proberbly end as a donation for this good cause!

Min nummer fire er yndlingsstrik, nemlig min Mermaid. Som det ses har Grønlandsturen været gavnlig og jeg mangler kun ganske lidt af ryggen og så selvfølgelig ærmerne. Jeg glæder mig enormt til at blive helt færdig for jeg synes modellen er skøn og at mine valgte farver er flotte.

The number four is a favorite! Mermaid is pure bliss and the holiday in Greenland was good for the knitting. I just need a little to finish the body and then of couse the sleeves. Can’t wait because I adore the model and I personally think my chosen colors are perfect!

Nummer fem er årsagen til at alt andet er på standby! Spanish Christening Shawl mangler bare (!!!) kanten og jeg aser og maser derudaf for nu vil jeg være færdig! Men selvom det er en smule tvangsagtigt, så er det et smukt strikketøj og dejligt garn, så helt galt er det ikke.

The fifth project is the Spanish Christening Shawl and the reason for my lack of progress on anything else. I only (!!!) lack the border and thus I work doggedly on because now I really want to finish. But even if it feels a little like forced knitting, it really is beautiful and the yarn is lovely, so it’s not that bad.

Som det sjette og sidste har jeg Magens sweater, der har fejret mere end halvårsjubilæum… Der mangler ikke en gang så meget, men tre optrævlinger af venstre ærme, førend jeg fandt den rette metode til at strikke fletningen, gjorde mig lidt gnaven.

As the sixth and last I present a sweater I knit for the Mate… it has already been under way for way more than half a year (same as SCS). It took me three tries to find the correct way to knit the cabled left sleeve and that might have made me a tiny bit grumpy.