Og hvad skal det så betyde? Tja, tjo, ser I…. jeg hedder Karen, og jeg er afhængig af garn! I hvert fald kunne jeg ikke modstå fristelserne i dag, da jeg og de tre musketerer (strikkende?) var på garagesalg i den anden ende af Brønshøj… Så nu er min garn-“opsparing” nede i … minus… lidt over et kilo!!! Hvad skal en svag sjæl gøre, når så meget lækkert garn er opstillet lige for næsen af en, og til så fristende priser?
I dag indrømmelsen… I morgen billeder af rovet 😉

(jeg var ikke den eneste der var opslugt… I was not the only one taken with the sigth)

And what is that supposed to mean? Well, erhmmm… my name is Karen, and I’m a yarnholic!!! At least I wasn’t able to resist the otherworldly temptations that I was subject to today, when I and the frolic three (knitters one and all) when to a garage sale of the right kind! So now my so called yarn-budget-acount is in clear red numbers (to be precise around a kilogram in the red!). But what is a weak soul supposed to do, when so much yummy yarn is displayed to you in such a manner?

Today the confession… tomorrow pictures of the haul!