Jeg lovede jo billeder af fangsten fra i går. Jeg holdt egentlig godt stand sammenlignet med andre, men faldt alligevel for et lille kilo Evilla Artyyarn.
Det blev til 2 bundter i smukke blå/brune farver – til en sweater, to bunder i grønlige nuancer – til endnu en Ms. Marigold, og et enkelt bundt i lilla farver – som jeg ikke ved hvad skal være endnu, men som jeg ikke kunne lade gå fra mig 😉

Der er blevet strikket lidt, men mere om det senere. Først kaffe og lektier!!!

I promised to show off the haul from Bendix yesterday. I didn’t fall down quite as big a hole as others 😉 , but I managed to escape with around a kilogram of Evilla Artyyarn. 2 skeins of a gorgeous blue/brown – for a sweater for me. 2 skeins of green – destined for another Ms. Marigold. And at last 1 skein in wonderful purple hues, that I don’t know what to knit with, but I was simply unable to put it down…

I also managed to knit some yesterday, but that will have to wait for another post. First coffee and homework!!!