Så blev jeg endelig færdig med opskriften på Viking Socks (nu ikke længere Viking Girl, eftersom Magen også ville have et par!).

Opskriften er både på engelsk (kan hentes her) og på dansk (den kan hentes her) – eller via linket i sidebaren. Hvis der er nogen fejl eller mangler så skriv endelig til mig på lykkefanten ad hotmail dot com. Jeg håber, I nyder den! God strikning!

So finally I’ve finished writing the pattern for the Viking Socks (no longer called Viking Girl, since the Mate also wanted a pair!).

The pattern is available both in English (where it can be downloaded here) and in Danish (following this link) – or by following the link in the sidebar. If you find any mistakes or missing pieces, please write me at lykkefanten ad hotmail dot com. I hope, you’ll enjoy them. Happy knitting!

Advertisements