Soktober har ikke passeret helt uden aktivitet her på adressen. Der er blevet strikket lidt, og så er der blevet tænkt en hel masse (men mere om det i en anden post).

Jeg har begået et par små sokletter, som passer meget godt til måneden.
Socktober hasn’t passed fully unoticed here. I have knitted some socks, but have thought about future socks even more (more about that in another post). I have made some short socks for this Socktober fest.
Opskrift/pattern: Min egen version af ankelsokker med feather&fan mønsteret. My own version of ancle socks with feather&fan.
Materialer/materials: Jeg har strikket på pinde 2½mm, garnet er Admiral bambus fra Nanna og jeg har brugt 56 gram på disse sokker (det er også en lille str. 37, så ikke det store garnforbrug på den konto). Det er første gang jeg strikker i garn med bambus i og det er faktisk rigtig rart. Jeg tror, man ville kunne lave nogle rigtig gode sommersokker i det. I have knitted on size 2½mm needles in Admiral bamboo from Nanna, and I’ve used 56 grams for these wee socks (only a lady size 6… I think). It’s the first time I’ve knit with yarn that contained bamboo, and it’s actually quite nice. I think it might make really good summer socks.
Spidsfindigheder/details: Jeg elsker den lille detalje, der fremkommer når de første/sidste masker på hælen strikkes ret. Det giver sådan en fin lille rille. I simply love the detail you get when you knit the first and last stitches on the heel. I really like that little ridge.
God eller grel/Hot or not: Det er ikke op til mig, men derimod til Charlotte! Hvad synes du min ven? Well, actually that’s not up to me to decide, but for Charlotte. What do you think my friend?