Den sidste uges tid har været en forvirrende, spændende, forundret, hovedrystende og glad uge. Ser I, jeg vidste godt, at folk synes godt om Vikingesokkerne, men så godt!!!!??? Hvad var det lige, der skete. I løbet af mindre end en uge, er opskriften blevet downloaded 150 gange, der er blevet linket til den fra Poshyarns, en side, jeg beundrer inderligt, den er blevet lagt i 58 køer i Ravelry og to andre har startet på dem derinde. Og som om, det ikke er nok, så er jeg blevet designer… nej, jeg mener det skam. Jeg skal designe nogle ting til Nusse&Nørkle… Mig, designer??? Hvad er der sket, hvordan kan det være, at sådan et ønske er blevet opfyldt?

Som I sikkert kan gætte har jeg været temmlig oppe og køre, sådan i ren tigerdyrsstil. Jeg har skitset og tegnet og bladret i mønsterbøger og og og… (har måske ikke studeret helt så meget, som jeg burde). Og nu har posten lige været her med en sending ufattelig lækkert garn, som jeg har fri leg med… hvor heldig kan man lige være?

The last week has been exciting, weird, wild, unbelievable and happy. You see, I did know, that people liked the Viking Socks, but I had no idea, that it was that popular. What happened to have people download it 150 times since, que it 58 times in Ravelry and have 2 start it there as well. And Poshyarns, a site that I greatly admire, linked to it, suggesting it for some of their wonderful yarn! And as if that isn’t enough, I’ve been asked to design something for Nusse&Nørkle – a great store. Me, a designer??? You gotta be kidding! Why am I so lucky to have a wish granted so spectacular right now?

As probably already suspected I’ve been on a high lately – a Tiggerish high (jumping and laughing). I have drawn and doodled and looked in every pattern book I have… (and have neglected my studies a bit…). And just half an hour ago the post came by, smiling, and handed over a load of yarn, all for me to play with! How lucky can a girl get?