Lykke og Løkker har fødselsdag! For et år siden skrev jeg mit første indlæg her på siden, og siden har fulgt 185 indlæg om dit og dat og strik og tanker. Jeg har fundet mange fantastiske mennesker og haft skønne øjeblikke, og det må fejres! Så derfor udskriver jeg en konkurrence, hvor alle der gider, kan deltage.

For at deltage: skriv en kommentar til denne post hvori du fortæller om det bedste/værste øjeblik i strikning/hækling/maleri/broderi… generelt en eller anden form for hobbyarbejde.
Deadline: mandag d. 5. november kl. 12 (for så har jeg klaret semesterets første eksamen)
Gevinst: jeg udstrækker en vinder blandt alle deltagere. Desuden er der ekstrapræmie, hvis en lægger kommentar nr. 700 samtidig 😉 Vinderne får tilsendt diverse lækkerier fra mig, måske er det fiberpræget, måske noget andet, men jeg vil love, at det er guf!
Lykke og Løkker (losely translated to Luck and Loops) has officially bloganiversary! A year ago I sat half a world from here and wrote the first post. Since 185 posts about everything and anything (and knitting in particular) has followed, and I have “met” wonderful people and had wonderful experiences, so I just had to celebrate! Therefore I host a competition, where everyone, who wish to, can participate.
Entry: write a comment to this post telling about the best/worst moment in your history of knitting/crocheing/drawing/painting/embrodery… anything craft will do.
Deadline: Monday the 5th of November at noon (CET) (because then the first exam of the semester will be done).
Prizes: I will randomly choose a winner among the participants. Furthermore there is an extra prize if you happen to be the lucky 700 commenter! The winner(s) will receive some goodies from me, maybe fiberrelated, maybe not, but I solemly promise that they will be yummy!