Postbudet er mig meget venligt stemt for tiden. Ikke alene er jeg altid hjemme, når han har pakker med, pakkerne har som regel også fiberindhold til mig. Så afleverer han med et stort smil og hilser mig god dag!

The mailman is alway very friendly and smiling when he sees me. I’m always home when he brings parcels (thus saving him from filling in notes) and the parcels are usually soft and filled with fiber goodies. He drops them into my arms with a big smile and bids me good day!

Og hvad fik jeg så i dag? Intet mindre end en dejlig præmie for flittig brug af kommentarer hos Anne fra New Zealand, som skriver, så jeg rent får hjemve efter det skønne land igen.

And what was for me today? Nothing less than a wonderful prize for exceedingly hefty use of comments at Anne’s blog from New Zealand. She writes in a way that make me homesick for that second country of mine!

Præmien var ren luxus. 200 gram skøn new zealandsk uld i vidunderlige blå farver, et sødt lille kiwi-målebånd og en dejlig hilsen! Når dagen starter sådan, kan det da kun blive godt!!!

The prize was pure heaven! 200 grams of beautiful, soft New Zealand wool in wonderful blue tones, a sweet kiwi tape measure and a nice postcard full of greetings. When a day starts out this nice, it can only end up being a very good day!!!