Jeg er hoppet med på legen ovre hos Britt. Har altid godt kunne lide ideen om at give ud for at glæde (det bedste ved juleaften har længe været, når andre åbner gaverne fra en selv).

Retningslinierne er: Jeg lover at sende en fin hjemmelavet gave til de første 3 personer, som skriver en kommentar her, og som vil være med til at sende gaver på vandring. Jeg ved endnu ikke, hvad gaven vil være og jeg kan ikke love at du får den i morgen eller i næste uge, men du får den inden der er gået et år – det lover jeg!

Det eneste jeg beder dig om at gøre til gengæld, er at du selv sender 3 gaver på vandring ved at give det samme løfte på din egen blog.

I have joined the fun via Britt. I’ve always enjoyed the idea of giving out of a wish to make someone happy (the best part about Christmas has for a long while been when others open presents from me to them).

Rules: I promise to send a beautiful little home made gift for the first 3 persons, who write a comment to this post and promise to join in paying it forward. I don’t yet know what the presents will be and I can’t promise to send it tomorrow or next week, but you will get it before a year has turned – that I do promise.

The only thing I ask you to do in return is to send 3 presents on a journey by making the same promise at your blog.