Kære alle I skønne mennesker. Tak for alle de dejlige, kærlige og bekymrede hilsner. I kan tro, at de har hjulpet. Jeg og resten af familien er i bedring, det er stadig svært, men vi klarer os. Julen bliver anderledes, men helt sikkert også god! Så inden jeg lukker og lader juleånden herske, vil jeg lige sige ordentligt tak og ønske alle jer derude: RIGTIG GLÆDELIG JUL!

Dear all you wonderful people. Thank you so much for the lovely, heart warm and worried comments. They all helped. My family and I are slowly getting back on our feet, it is still difficult, but we’ll manage somehow. Christmas will be very different this year, but we have decided, that it will be good and happy too! So before I shut down and let the Christmas spirit rule, I just wanted to say proper thank you and say: MERRY CHRISTMAS TO YOU ALL!