Oprindeligt ville jeg strikke et par sokker med et stort lyn ned foran – i gobelinstrik eller intarsia. Men der er grænser selv for min galskab, og efter et ikke særlig skønt forsøg reviderede jeg planen, så nu bliver der i stedet strikket sokker med store firkanter på forsiden. Det er en lidt nemmere måde at øve sig på en ny teknik på.
Indtil videre går det meget godt. Efter den bordeaux farvede firkant samler jeg sokken i runden og strikker almindeligt. Og så får den en pink tå. Nr. 2 i parret skal have bordeaux tå og top-firkant, det skal nok blive smart 😉

To start with I wanted to knit a great big lightning down the front of a pair of socks – a lightning in intarsia that is. But even I have limits 😉 After a not so successful attempt I redid my plan and now the socks will be sporting great big squares instead. A much easier way to practise a new technique.
For now things are moving along nicely. After the dark red square I’ll knit the sock in the round like normal, though it’s going to have a pink toe. The second in the pair will have a dark red toe and top square. I think it is going to be really nifty 😉