Jeg har fået en award fra Tina. Tak skal du have, det gjorde mig rigtig, rigtig glad. Selvom jeg kan se på tælleren, at der er nogle der besøger min blog, er det rart at vide, at der også er nogle der læser… selvom det ved jeg jo også fra alle jeres dejlige kommentarer.

I have received an award from Tina. Thank you so much, it made me really really happy. Even though my counter tells me that I have visitors, it is good to know that I have readers as well… though that information is pretty well given through all your wonderful comments as well.

Nu skal jeg så vælge 10 som jeg vil give knuset videre til, og det er svært, for jeg læser mange flere end 10 blogs. Men jeg har valgt, og alle jer der ikke kom på listen, vil jeg gerne sige, at I er også med til at gøre mine dage gode!

Now I have to choose 10 blog writers to give the award to, and it is pretty hard, because I read many blogs (a whole lot more than 10). But I have chosen and all of you, that didn’t make the list, I want to tell you, that you all are part of making my day much better!

Til jer alle, tak for nogle skønne øjeblikke, på bloggen og irl. Jeg får mange smil fra jer og gode tanker, når jeg læser med hos jer.

To you all, thank you for wonderful moments, on the blog and irl. I have smiled often and gotten loads of good thoughts and positive vibrations when reading your blogs.