Det er måske en smule overmodigt at offentliggøre mønsteret på et par sokker, når man faktisk kun har strikket den ene… Men pyt! SSS kan komme an, de skal nok blive færdige for de er überfede, når man er HP fan, som jeg.

Go Gryffindor er den første sok i en serie af fire, som er min hyldest til de fire huse i Hogwarts. Hver af sokkerne vil have husbogstavet og emblemet og selvfølgelig strikket i husfarverne!

Opskriften er på engelsk og kan hentes her.

I admit that it might be a slight bit risky to publish a sock pattern, when you actually only have one knitted… But what the h*ll! SSS can just come calling, because there is no doubt that I will finish these because they are way too cool to live as an ufo when you are as big a HP fan as I am.

Go Gryffindor is the first pattern in a series of four, which will constitute my tribute to the Houses of Hogwarts. Each of the socks sport the House letter and the emblem and will of course be knitted in the House Colors!

The pattern is in English and can be downloaded here.