Jeg blev lidt inspireret til et par streger forleden, og en-to-tre så blev det til en lille (A3) tegning, som jeg har tænkt mig kan komme op hos Mini (eller en anden lille en, som skal have lidt sødt at se på).
Jazz’efanten spiller vuggevise (nodekyndige kan måske se, at den spiller en meget passende sang).
Det var helt hyggeligt at tegne Jazz’efanten igen, han har været i mit arsenal i en del år, og jeg holder meget af ham, for jeg synes han er sød. Nu skal jeg så lige ud og finde en pæn ramme, så han kan komme op og hænge.

I felt inspired to draw a couple of days ago, and suddenly this drawing (A3) was at my desk. I’m thinking that it would be suitable to hang above Mini’s bed (or another appropriate bed) just to let the wee ones have something sweet to look at.
The Jazz’ephant is playing a good night song (if you knew Danish songs, you would know that he is playing something called The Elephants Lullaby).
I was almost happy when I drew him again, because the Jazz’ephant has been in my repetoire for some years, and I adore him for his cuteness. Now I’m going shopping for a nice frame, so he can get up on the wall where he belongs.