“Jeg er hjemmeeeee!” Heh, det var nu altså en virkelig god tur, og jeg er sikker på, at det ikke er sidste gang, jeg er i New York, hvis jeg selv skal bestemme. Godt nok kunne jeg ikke bo der, men det er en sjov og spændende by at besøge… Mere om NY i morgen, først noget strikning!

“I’m hoooome!” It was a wonderful holiday, and I’m certain that at some point I will return to visit New York again. I couldn’t live there, but it is an exiting city to visit… More about NY tomorrow, but first some knitting!

Først vil jeg gerne præsentere mit flystrikketøj på vejen ud: Monkey (mine første af slagsen) i Yarn Nerds skønne garn (som jeg var heldig at vinde i en konkurrence på hans blog). Hele den første sok og begyndelsen af den anden blev strikket på rejsen, og parret blev færdig i løbet af ferien, faktisk på en bænk i Central Park.
Opskrift: Monkey af Cookie A. (dejlig opskrift)
Garn: 900 hz merino af Yarn Nerd
Pinde: 2½ mm strømpepinde
Størrelse/vægt: Passer min str. 42 perfekt og der er brugt 71 gram.
God/grel? Ganske enkelt helt fantastiske, mine nye yndlingssokker!

First I’d like to introduce my plane-knitting on the way out: Monkey (my first) in a wonderful yarn by Yarn Nerd, that I was lucky to win on his blog. All of the first, and some of the second sock was knit on the journey to NY, and the pair was completed in Central Park during the stay.
Pattern: Monkey by Cookie A.
Yarn: 900 hz merino by Yarn Nerd
Needles: 2½ mm DPNs
Size/weight: They fit my womens size 11 pretty beautifully and I used 71 grams on the pair.
Hot/not? They are my new favorites, simply wonderful!

Derudover er også Magens længe ventede Vikingesokker blevet færdige (den sidste i flyet på vej hjem), så dem må jeg hellere også få præsenteret.
Opskrift: Vikinge Sokker af undertegnede
Garn: Regia Uni color strømpegarn
Pinde: 3 mm strømpepinde
Størrelse/vægt: De passer Magens “herre”-store 45 fødder, hvilket er årsagen til at de muligvis ser lidt store ud på mine fødder på billedet. Jeg brugte 78 gram.
God/grel? Lige nu er de vist for varme, men han siger selv, at han er meget glad (så må jeg jo se om han går i dem, når det bliver koldere igen).

Furthermore, the Mates Viking Socks are finished too (the last on the flight back home), so I better present them too.
Pattern: Viking Socks by myself
Yarn: Regia Uni color sock yarn
Needles: 3 mm DPNs
Size/weight: They fit the Mate’s large mans feet, which meant they were oversized for me as I modelled them in the picture. I used 78 grams.
Hot/not? Definetely hot at the moment (very warm weather), but he also says that he loves them, so I just have to wait and see wheter he’ll wear them, when it gets colder again.

Derudover har jeg for et stykke tid siden færdiggjort Go Gryffindor sokkerne, men de har allerede en hel post, så jeg nøjes med at notere, at de opbrugte 72 gram garn. Altså ryger der 221 gram på regnskabet denne gang (og så har jeg ikke sagt noget om det garn jeg købte i New York).

I’ve also finished the Go Gryffindor socks a while back, but as they already hoard a whole blog post, I’ll just note that I used 72 grams of yarn on them, which means that 221 grams will be added to the used total (and then you might guess there will be added some to the “bought” category when I talk about New York later).