Sidste år omkring denne tid tænkte jeg meget på, hvad min egen mor betyder for mig. I år tænker jeg meget på, hvordan jeg mon bliver som mor. I takt med at maven vosker og der mosles rundt derinde, rykker en ny skelsættende begivenhed nærmere. Når Mini kommer til verden vil jeg for resten af mit liv være mor, og det er da en stor ting.
Jeg håber, at jeg bliver en god mor. Jeg vil love – både til Mini og til migselv – at jeg vil gøre, hvad jeg kan for at være der for vores barn, og sammen med Magen sørge for at vi giver tryghed og en god start på livet.
En ting ved jeg dog. Jeg elsker allerede det lille liv inden i mig. Jeg glæder mig til at blive mor for det.

Last year around this time I thought a lot about what my own mother means to me. This year I think a lot about, how I will fare as a mother. As the belly grows and movements in it get stronger, a new life marker approaches. When Mini arrives I will be a mother for the rest of my life, and that is if anything a major thing.
I hope that I’ll be a good mother. I promise – both Mini and myself – that I will do what i can to be there for our child, and together with the Mate try to give security and a good start in life.
One thing is certain. I already love the little life that grows within me. I am looking forward to being a mother to it.