Det må vist være på tide at få fortalt lidt om den skønne tur til New York. Vi var vildt heldige med vejret og havde de fleste dage høj sol fra blå himmel. Fik travet rundt på bedste turistmaner og besøgt udstillinger og vartegn (og garnbutikker, mere om det senere). Bl.a. blev det til en tur op i Empire State Building, hvor vi kiggede ud over alle tårnene (og duerne skuttede sig for vinden). Både magen og jeg nåede at blive vældig begjestrede (i en rimelig immitation af optagne 5-årige) over dinosaurene på Natural History Museum, og vi nød også den lokale delikatesse: Bagelen!
Dog vil jeg hævde, at NY ikke er en by, som jeg ville kunne bo i for længe af gangen. Jeg vil gerne besøge den igen, men den er for anmasende, som om den hele tiden prøver for hårdt at gøre indtryk. Jeg kan dog godt lide den som turistdestination.

It seems about time to tell a bit about our wonderful trip to New York. We were really lucky and had mostly really good weather with lots of sunshine and blue skies. We spent a great deal of time just walking around taking in the sights and scenery of that hustling and bustling city, but we also played our tourist duties, among other things at the top of Empire State Building (where the pidgeon seemed to think that the wind was a bit cold). We also managed to get exited like a couple of 5 year old kids at the dinosaurs exhibition at the Natural History Museum (it was soooo cool!!!), and we had plenty of time to sample and enjoy the local delicacy: the Bagel.
I have to say though, that I wouldn’t like to live in NY for very long, it is way too busy and has that feel of a city that really tries too hard to impress you. I would however love to visit as a tourist again.

Af garnbutikker vil jeg nævne to. Først Habu Textiles, som jeg først aflagde et besøg. Et specielt og meget spændende sted, som da også kostede et sving med dankortet (til min store fornøjelse).
Dernæst Knitty City, et skønt sted på Upper Westside meget tæt på, hvor vi boede. Jeg var der tre gange… første gang bare for at ose, men så fik jeg at vide, at der om mandagen ville være et arrangement, hvor Gale Zucker ville præsentere sin bog (hun er fotograf og idehaver) Shear Spirit.
Det var jeg selvfølgelig nødt til at komme til, og jeg havde en skøn aften. Udover Gale (venstre billede), som viste sig at være super sød, var Nanney (højre billede – bemærk Monkey sokken) der også. Det er hende og hendes gård og får og garn, det første kapitel handler om. Jeg var selvfølgelig nød til at eje en sådan smuk bog (og noget af Nanneys skønne garn), som jeg så også fik signeret af begge de skønne damer. Kendisspottede også Kay fra Mason-Dixon Knitting, som jeg fik en lille snak med (det dryssede med stjernestøv den aften).
Var lige inde en tredje gang og fik det sidste snus NY garnbutik og den sidste snak (og de sidste nøgler lækkert garn)… hvor var det dog sjovt.

I would like to mention two yarn shops that I visited. Firstly Habu Textiles, that is a quite special and very interesting and fascinating place. Not surprisingly it cost a swipe of my visa-card (to my great satisfaction).
Next Knitty City, a brilliant store on the Upper West side, very close to our hotel. I ended up going there trice, first just to lurk (and buy some yarn), but I ended up chatting and getting the info that there would be an event on Monday where Gale Zucker would present her book Shear Spirit (she’s the photographer and got the idea for the book). Of course I had to go, and I ended up having an absolutely wonderful evening.
Besides Gale (left picture), who is very very sweet and an awsome photographer, Nanney (right picture – note the Monkey sock) was also there. She and her farm and sheep and yarn is the content of the book’s first chapter. It goes without saying that I bought one of the books and even got it signed by both of them… I also bought some of Nanney’s beautiful yarn (which occupies the background of the pictures). Also celebrety-spotted Kay from Mason-Dixon Knitting (I really felt like I was dusted in star-glamour that evening).
I also ended up going to KC a third (and final) time for just some last chatting and a final yarn purchase… I had so much fun.