Der er vist ikke meget liv her på bloggen for tiden… har travlt med at prøve at undgå at gå fuldstændig i panik over eksamen på fredag… kun strikketøjet (stadig “blot” det nyindkøbte) redder mig fra gråd og tænders gnistlen.
Er overhovedet ikke nær så forberedt som jeg gerne ville være og er for første gang i mit liv alvorligt bekymret for om jeg overhovedet består… så er det panikken nærmer sig og mit eneste forsvar er at tænke “så må jeg jo bare gå til en re-eksamen”… dog ikke lige den mest behagelig tanke.

I guess there’s not much life here on the blog these days… is busy trying to avoid going in total panic over the exam on Friday… only my knitting (still “only” the newly aquired yarn) saves me from tears and general unhappiness.
I am not nearly as prepared as I would like to be and for the first time in my life I am seriosly worried that I’m not going to pass… then the panic comes creeping and my only defence is thinking “then I’ll just have to take a re-exam”… not the nicest thought though.