Der har godt nok været stille her på bloggen… det indrømmer jeg gerne, og det kommer nok til at fortsætte et stykke tid endnu. Har endnu en eksamen på mandag, som jeg er ligeså dårligt forberedt til. Jeg håber dog, det går – tror faktisk lidt på det. Det gik vist lige i fredags, tak for alle opmuntringerne, det betød rigtig meget for mig!
Magen er på konference i Island, hvor jeg kunne have været med, hvis ikke timingen havde været som den er (øv – ville hellere sight-seeing i Reykavik end læse videregående industriøkonomi) – savner ham, men han kommer heldigvis hjem sent lørdag.
Forhåbentlig har jeg snart noget mere spændende at berette om, men indtil da ønsker jeg jer en god sommer!

Some silences get too long, and I think I just need to make a little sound here on the blog. I must admit, that the silence probably will continue some time. I have another exam on Monday, which I’m just as badly prepared for as the last one. Regarding the last one, I think I just made it by the stitches on my needle. I hope I’ll make this one too. Thank you so much all of you for the support in the comments, it really helped me a lot!
The Mate is on a conference in Iceland, where I could have accompagnied him if the timing had been better (d*mn – I would rather have been sight-seeing in Reykavik than studying Advanced Industrial Organization) – I miss him, but he’ll be back late Saturday, so I can hopefully survive without him for that long.
Hopefully I’ll soon have more interesting things to share than exams etc., but for now I wish you all a very good summer!