Det kan jo stå for så meget…. Big Belly eller Baby Bule eller sådan noget, men faktisk så står det i dag for Brilliant Bolero. Jeg er nemlig endelig blevet færdig med min sjælevarmer/bolero-ting i possum/merino-uld fra New Zealand, påbegyndt i september sidste år.
Opskrift: Drops 98-38 med et par små ændringer. Jeg slog op med “provisional” opslagning, så der ikke blev en sammensyning nederst af de to forstykker. Desuden syede jeg nakken sammen med usynlige maskesting.
Materialer: Til størrelse M/L har jeg brugt 211 gram Merino/Possum garn.
Pinde: 5mm Addi Turbo rundpind.
God/grel? Lige nu er den for varm, men til efteråret bliver den vildt god. Var lidt lunken undervejs i processen, men efter en vask (eller to), hvor uhyggelige mængder overskudsfarve forsvand blev garnet skønt og blødt og lækkert og lige som jeg havde drømt.Well BB can be many things… Big Belly or Baby Bump, but in this instance it actually stands for Brilliant Bolero. I’ve finally finished a vest/bolero-thingy in possum/merino yarn from New Zealand that I started last year in September.
Pattern: Drops 98-38 with a few minor adjustments. I made a provisional cast on so there were no seaming of the two front pieces, and I grafted the neck together for a more seamless finish.
Materials: I knit size M/L and used 211 grams of my possum/merino yarn.
Needles: 5mm circular Addi Turbos
Hot or Not? Well definetely too hot at the moment, but come fall it will be an absolute hit. I can just feel it. During the knitting process I had my doubts, but after a wash (or two), where an astounding amount of exess dye came out, the yarn softened and became just the thing! I am sure I’m going to love it to bits.