Inden Heidi fik rokken igen lykkedes det mig at færdigproducere endnu et bundt garn, som passende kan være dagens tema. Det er et tweedgarn, som jeg selv blandede fibrene til af uld (såne, bluefaced leister, merino og andet), alpaca og angora. Hovedfarven er brun, men der er blå og orange og grå toner i.
De 128 gram blev til 375 meter, som jeg er meget glad for. Overvejer at finde noget matchende blåt og orange garn og strikke en lille børnetrøje eller lignende.

Before Heidi came for her spinning wheel I managed to squeeze out another finished yarn, which will be the subject of todays post. It is a tweed yarn that I blended the fibres for myself. It consists of wool (såne, bluefaced leister, merino and more), alpaca and angora. The main colour is brown, but there are tones of blue and orange and grey in it.
The 128 grams turned into 375 meters, and I really adore it. I’m thinking about finding some matching blue and orange yarn and knit a little childrens sweater with it.