Det er ikke så meget strik, det er blevet til i den sidste tid… måske en efterreaktion på Ravelympics? Men til gengæld er der gang i andre syslerier til at fordrive ventetiden med.
While knitting has been pretty rare lately… maybe as a reaction to the end of the Ravelympics… other crafty things have been going on to pass the waiting time.
Jeg er vendt tilbage til mine elefanter og har udvidet repetoiret lidt med noget, der skal blive til nogle små bordskånere. Det er meningen at det hele skal ud i den Etsy butik, jeg endelig er ved at tage mig sammen til at åbne. Så må vi jo bare se, hvordan det går bagefter.
I have returned to my elephants and have futhermore broadened the repetoire a bit with something that will become coasters. All of this is supposed to end up in that Etsy store, which I’m finally going to open. Then I’ll see what happens next.